Lekker fit
Groepscursus

Hollen, springen, klauteren, de meeste peuters doen niets liever. Ouders willen hun kinderen daar graag de ruimte voor geven.

Lekker Fit is een plezierige manier van bewegen samen met je kind, en van samen met andere (groot)ouders en kinderen (van elkaar) leren over gezond opgroeien.

Ouders willen ook graag dat hun kind gezond en goed eet. Wat is gezond eten en drinken, hoeveel heeft een kind nodig, wat doe ik als mijn kind niets lust?

De cursus Lekker Fit is heel geschikt om aan te sluiten bij wat jonge kinderen graag doen en voegt iets extra’s toe in de vorm van aandacht voor gezond opgroeien en uitwisselen van kennis over lekker en verantwoord bewegen en eten.

Doelstelling

Door te bewegen ontwikkelt je kind een positief gevoel van zelfvertrouwen en de bekwaamheid om relaties aan te gaan en met anderen te communiceren. Via speelse oefeningen kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders bewegen, voelen, genieten en ontspannen. In de gymzaal is daar genoeg ruimte voor. Door samen met je kind te bewegen leer je je kind beter kennen, kun je beter afstemmen (ook in andere situaties) en bovenal hebben jullie samen héél veel plezier!

Voor wie

Peuters tussen 2 en 4 jaar kunnen met hun ouder/verzorger deelnemen (per deelname één volwassene met één peuter). Er kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen.

Aanmelden

Schrijf je in via de website.  Voor vragen over de cursus ‘Lekker Fit’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of stuur een mail naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 120,- voor 10 lessen en € 55,- voor de kennismakingscursus van 5 lessen