Cursus KOPP/KOV: Ouderondersteuningsgroep KopOpOuders
Groepscursus

Ben je overspannen, depressief, in de war of heb je een probleem met het gebruik van een genotmiddel? Dan is dit een bijzondere gezinssituatie. In deze bijzondere situatie is er hulp voor jou als ouder, maar kinderen vragen in zo’n situatie ook extra aandacht. De bijeenkomsten bieden jou als ouder in deze bijzondere gezinssituatie steun bij de opvoeding van jouw kind. Daarnaast kun je als ouder ervaringen delen met andere ouders en krijg je handreikingen hoe je bepaalde opvoedingssituaties kunt aanpakken.

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.  De bijeenkomsten vinden in de ochtend- of avonduren plaats. Het aantal deelnemers bestaat uit 8 tot 10 ouders.

Bekijk hier de folder.

Doelstelling

De bijeenkomsten biedt je steun bij de opvoeding van jouw kind. Daarnaast kun je als ouder ervaringen delen met andere ouders en krijg je handreikingen hoe je bepaalde opvoedingssituaties kunt aanpakken.

Voor wie

Voor mensen met een psychisch en/of verslavingsprobleem die kinderen hebben in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Aanmelden

Aanmelden voor deze cursus verloopt via de aanmeldpagina voor cursussen op onze website!

Meld je aan voor deze cursus

Wanneer

Wanneer er binnenkort een cursus van start gaat, staat deze hieronder vermeld. Wanneer dit niet het geval is, loopt er momenteel geen cursus of zijn er nog geen startdata bij ons bekend. Je kunt je toch alvast aanmelden en dan ontvang je bericht zodra nieuwe startdata bekend zijn.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis