Donderkopjes
Groepscursus

Faalangstreductie en of sociale vaardigheidstraining voor onzekere kinderen en/of kinderen met onhandig gedrag. Deze cursus is bedoeld voor de allerjongsten: kinderen van 6 t/m 8 jaar. Enerzijds zijn het kinderen die verlegen, faalangstig en kwetsbaar zijn, het eng vinden om naar clubjes te gaan of om nieuwe dingen aan te gaan. Anderzijds kunnen het ook kinderen zijn die op een negatieve manier aandacht vragen, altijd clownesk, onhandig of grensoverschrijdend gedrag vertonen. Al deze kinderen gaan uiteindelijk gebukt onder een negatief zelfbeeld.

Bekijk hier de flyer.

Doelstelling

Het cursusaanbod in zijn algemeenheid wordt gekenmerkt door de begrippen preventief en creatief. Aan de hand van de basisfilosofie werkt het Delta-Huis met creatieve middelen en methodieken preventief aan het voorkomen van sociale problematiek en leren cursisten (andere en nieuwe) kwaliteiten van zichzelf kennen en doen ze de ervaring op dat ze anders met moeilijke situaties kunnen omgaan.

Voor wie

Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@delta-huis.nl of bel naar 06 – 29 09 97 08.

Voor wie

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 265,-