Babygebaren
Groepscursus

Babygebaren is het ondersteunen van de gesproken taal door middel van gebaren. Gedurende de cursus word je stapsgewijs begeleid in het leren en het toepassen van babygebaren. We laten je zien hoe je een gebaar bij je kindje aanleert en je krijgt adviezen over hoe je de gebaren spelenderwijs kunt toepassen in het dagelijks leven. Je krijgt waardevolle tips en technieken om naast de taalontwikkeling ook de totale ontwikkeling op een creatieve manier te stimuleren.

Doelstelling

Een succesformule voor een sprankelende interactie en wederzijdse communicatie met je kind wanneer het fysiek nog niet in staat is om te praten.

Voor wie

Ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 6 maanden t/m 5 jaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website. Bij vragen over de cursus ‘Babygebaren’ kun je mailen naar info@babygebarenlimburg.nl of bellen naar 06 – 21 89 54 08.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 80,- per 2 volwassenen voor 3 bijeenkomsten inclusief boekje met achtergrond en gebaren