Baby-Spel
Groepscursus

Hoe bouw je een hechte band op met je baby? Spelenderwijs! Kom een aantal wekelijkse uurtjes samen spelen en knuffelen met je kindje en geniet even alleen van elkaar.

In deze actieve cursus ontdek je leuke en nieuwe manieren om elkaar door spel en observatie beter te leren kennen en nog dichter naar elkaar toe te groeien. Je maakt kennis met een heleboel spelletjes die je thuis samen verder kunt spelen. Want samen spelen, lijfje op lijf en even onverdeelde aandacht voor elkaar hebben, dat is het mooiste cadeau dat je je kindje kunt geven.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur.

Doelstelling

Dankzij hele handige hulpmiddelen als auto-en wipstoeltjes, babydrager en smalle kinderwagens zijn baby’s tegenwoordig niet altijd genoeg in beweging. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat geldt voor volwassenen maar ook voor baby’s. De spelletjes maken je kindje vertrouwd met zijn lijfje en met de wereld en mensen om zich heen. Dat is belangrijk voor het (zelf)vertrouwen en het hechtingsproces van je kindje.

Voor wie

Maximum 6 baby’s, tussen ongeveer 3 en 12 maanden oud en hun begeleider (vader, moeder, grootouder). De lessen duren ongeveer een uur met ook tijd om te wennen, voeden, luieren…

Aanmelden

Aanmelden kan via de website. Voor vragen over de cursus ‘Baby-Spel’ kun je contact opnemen via het telefoonnummer 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 55,-