Positief Opvoeden
Individuele coaching

Coaching Positief Opvoeden is voor ouders die willen leren hoe om te gaan met bepaald (probleem)gedrag van hun kind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan driftbuien, agressief of grensoverschrijdend gedrag, niet willen luisteren, problemen met slapen of eten.

De coaching biedt maatwerk en is gericht op de specifieke vragen of problemen die er in jouw gezin spelen. Deze coaching is dan ook individueel gericht en geen groepscursus. Samen met de trainer bepaal je de thema’s die aan bod komen. In 4 bijeenkomsten van een half uur tot max. een uur krijg je op maat handvatten aangereikt, waarmee je tijdens de looptijd van de coaching (ong. een maand) al thuis aan de slag gaat.

Doelstelling

In deze coaching leer je je eigen opvoedvaardigheden te versterken volgens de Triple P-methodiek. Deze methodiek richt zich op het voorkomen en verminderen van opvallend gedrag bij kinderen door het versterken van kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen van ouders. Je leert een positieve opvoedstijl te hanteren en beter te communiceren met je kind(eren) in alledaagse situaties.

Voor wie

Triple P is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar.

Waar en wanneer

Binnen de regio 043 zijn diverse professionals van GGD Zuid Limburg en Trajekt opgeleid om deze Triple P coaching te geven. Als je interesse hebt, kun je je aanmelden en zal passend bij de leeftijd van je kind een trainer contact met je opnemen. De locatie en data van de coaching kun je samen met de trainer bepalen. De mogelijkheid de coaching thuis te laten plaatsvinden is aanwezig.

Kosten

De coaching Positief Opvoeden wordt door de gemeenten Maastricht – Heuvelland gratis aangeboden.

Aanmelden

Aanmelden voor de coaching Positief Opvoeden verloopt sinds januari 2019 via deze speciale aanmeldpagina op onze website!

AANMELDEN VOOR DEZE COACHING

Organisatie

Link

Kosten

Gratis