CARNAVALSINSPIRATIE

carnavalsinspiratie kinderen kostuums schmink

Nog even en de Carnaval staat weer voor de deur! De echte Vastelaovend-fans hebben hun pekske natuurlijk al lang klaar. Kijk jij ook elk jaar vol bewondering naar van die groepen of gezinnen die er helemaal tot in de puntjes gestyled uitzien? Bij voorkeur met bijpassend versierde bolderkar voor de allerkleinste feestgangers? <3

Misschien nam je je met Carnaval vorig jaar voor om dit jaar meer werk te maken van jullie pekskes. Nog weinig terecht gekomen van dit goede voornemen? Geen paniek! Wij verzamelden op ons Pinterestbord allerlei eenvoudige en leuke carnavalsinspiratie.In dit artikel vast een voorproefje om in de stemming te komen!

Vastelaovend met een zwangere buik

Carnaval vieren als je zwanger bent, is anders dan anders! Je kunt (helaas) niet mee drinken met de rest, maar je kunt wel voor een uniek pakje gaan voor jou en het kleine wondertje in je buik! Wat dacht je van deze ideetjes? Ga als kangoeroe of Koekiemonster! Of gewoon als een extreem zwangere dame uit de jaren 50?

Carnavalsinspiratie Zwanger

Baby’s in een Carnavalspekske … Om op te eten!

Hoe leuk is het om samen met je kleintje een duo te vormen met Carnaval? Een muisje heb je snel gemaakt van je kleintje, met een grijs babypakje en diadeem of mutsje met oren en een staart. Ga zelf als blokje kaas of kok, zoals de ouders op onderstaande afbeeldingen en jullie vormen een super schattig paar! Ook een leuk idee, als je je kleintje in de draagzak bij je wil dragen; verkleed je kind als bakje popcorn!

Carnavalsinspiratie Baby

Pas op: smeltgevaar!

Je kunt natuurlijk ook alleen je baby’tje verkleden. Ook daarvoor zijn op ons Pinterestbord allerlei té schattige ideeën te vinden. Zoals bijvoorbeeld in deze collage! Smelt… 😉

Carnavalsinspiratie Baby 2

Peuter-Pekskes!

Baby’tjes in een carnavalpakje zijn schattig, maar peuters en kleuters in een pekse zijn dat zeker ook! Kijk maar eens naar onderstaande ideeën voor een leuk pakje voor jouw kleine deugniet!

Carnavalsinspiratie Peuter

Schminken Maar!

Is je kind al wat groter, dan is het erg leuk (en stukken makkelijker) om je kind te schminken om een outfit helemaal af te maken. Maak van je dochtertje een mooi hertje of van je zoontje een hondje! Kun je schminken als een pro? Dan is een abstracte schildering zoals in de collage hieronder ook erg mooi!

Carnavalsinspiratie Schmink

MEER INFORMATIE