AGENDA CHATSPREEKUREN & WEBINARS CJG043

agenda chatspreekuren webinars CJG043

In 2021 is het online aanbod van CJG043 op het gebied van chatspreekuren en webinars gegroeid. Naast de reguliere chatspreekuren, de maandelijkse themachat en de themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’ zijn we ook gestart met het wekelijks aanbieden van twee chatspreekuren speciaal voor ouders van pubers die zich zorgen maken over het mentaal/ emotioneel welzijn van hun kind. Ook zijn we in april van start gegaan met het aanbieden van webinars. Een groot succes, waar we in 2022 zeker vervolg aan gaan geven. In dit artikel zetten we alle online activiteiten die voor de komende weken gepland staan voor je op een rij. Zodat je altijd op de hoogte bent van onze online activiteiten! Onderaan dit artikel vind je alle informatie over de wekelijks terugkerende chatspreekuren.

Online Aanbod CJG043 Mei 2022

Themachat Slaapproblemen bij Kinderen – Maandag 9 mei

Themachat Slaapproblemen bij Kinderen

Op maandag 9 mei vindt er weer een themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’ plaats. Dit chatspreekuur wordt deze maand verzorgd door slaapcoach Anouk van de Schoor en jeugdverpleegkundige Astrid Habets van de GGD. De themachat is bedoeld voor alle vragen over het (niet) slapen van je baby, peuter, schoolkind of puber. Klik hier voor meer informatie.

Webinar ‘Help, mijn kind gaat op stap!’ door Mondriaan Preventie – 24 Mei

oudercursus laat je niks wijsmaken puberteit alcohol gamen drugsOp dinsdag 24 mei verzorgen preventiewerkers Stephanie Metternich en Judith van de Nobelen de webinar ‘Help, mijn kind gaat op stap! Tijdens de webinar wordt veel informatie en handige tips gedeeld over veilig uitgaan. En natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Klik hier voor meer informatie!

Wekelijkse Chatspreekuren CJG043

Chatspreekuur ‘Psychische Klachten bij Jongeren’ – Wekelijks 

psychische klachten puber jongeren coronaElke dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur verzorgt Mondriaan Preventie een chatspreekuur waar ouders en professionals terecht kunnen met vragen over het mentale welzijn van hun puber. Klik hier voor meer info!

Regulier Chatspreekuur CJG043 – Wekelijks

Elke maandag- en dinsdagavond tussen 20.00 en 21.30 uur kunnen ouders/ opvoeders en professionals met al hun vragen over het opvoeden, opgroeien of de ontwikkeling van hun kind terecht bij onze vaste opvoedondersteuner Marjo. Tijdens schoolvakanties en feestdagen is er geen chatspreekuur. Klik hier voor meer info!