3x INSPIRATIE VOOR EEN GEZELLIGE PAASBRUNCH!

inspiratie voor gezellige paasbrunch

Binnenkort staan de paasdagen weer voor de deur en wat is er leuker dan deze dagen door te brengen met je gezin en familie? Bij deze kleurige dagen vol met eitjes rapen in de achtertuin en knutselen, hoort natuurlijk ook een lekkere paasbrunch. Om je op weg te helpen hebben we een aantal inspirerende plaatjes voor gerechten en tafelsetting voor je op een rijtje gezet!

Tip 1: Zorg voor een kleurrijke tafel

Easter is all about pastel colors…  Zet een leuke schaal in het midden van de tafel en leg daar de (zelf) gekleurde eieren in, in combinatie met fopeitjes en andere leuke details. Maak het af met een fris boeketje. Zoals bijvoorbeeld tulpen in combinatie met gipskruid.
Deze combinatie geeft het ultieme paasgevoel!

kleurrijke tafel tijdens paasdagen

Tip 2: Gerechtjes om van te watertanden

Op de paastafel horen lekker broodjes, croissantjes, verse jus en natuurlijk gekookte eitjes. Maar wil je eens iets anders en heb je inspiratie nodig? Bekijk onderstaande Pinterest inspiratie.  Van een lekker sapje tot aan een boterhamtaart.  Allemaal te vinden, inclusief uitleg en benodigheden op ons paasbord!

gerechten smullen tijdens pasen

Tip 3: Zorg dat de kinderen bezig blijven aan tafel

Gezellig tafelen met je gezin en familie? Zorg dan dat je kinderen lekker bezig kunnen zijn na het eten.  Laat ze iets leuks knutselen of een leuke paaskleurplaat maken. Gekookte eieren staan vast wel op het menu. Misschien leuk om daar eens een kunstwerk mee te maken?  Zo kun jij rustig blijven zitten en zijn de kids ook blij!

bezigheden kinderen aan paastafel

 

Wil je meer inspiratie voor dé perfecte paasbrunch? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Daar vind je ook een paasbord met oneindig veel inspiratie. Van knutselen tot aan huisinspiratie en nog veel meer!

Wij wensen jullie alvast heel veel succes met de voorbereiding en natuurlijk hele fijne paasdagen toe!

MEER INFORMATIE