PUBERS GEZOCHT DIE GRAAG HUN ONGEZOUTEN MENING GEVEN OVER EEN NIEUWE GAME

SOWhAt - Game Avond

SowhAt! ontwikkelde een game voor jongeren, die bedoeld is om hen aan de hand van herkenbare scenario’s staps- en spelenderwijs hun eigen kader te laten vormen en veilige keuzes te laten maken voor hun seksuele gezondheid. Voor nu of voor over een paar jaar! En omdat een product voor jongeren ook door jongeren getest (en aangescherpt) moet worden, deze oproep!

Gamen met vettige vingers

SowhAt! is op zoek naar flink wat ongezouten meningen van (Maastrichtse) jongeren tussen de 13 en 16 jaar. Heb jij een puber thuis die er totaal geen problemen mee heeft om onder het genot van pizza en een frisje zijn/ haar ongezouten mening te geven? Leg het eens in de week! Jongeren kunnen tijdens de Pizzanight binnenlopen en meteen gaan gamen.

Over de Pizzanight

Wanneer: 25 januari
Tijd: van 16.00 tot 18.00 uur
Waar: Code043 – Kruisherengang 17B

Iets voor jouw kind? App/ bel naar 06 40 95 16 17 om aan te melden!
Of laat je kind zichzelf aanmelden via dit Facebook-bericht.