SLAAPPROBLEMEN BIJ KINDEREN

Themachat met Babs van Nesselrooij en Marlie Wijnands
Themachat met Babs van Nesselrooij en Marlie WijnandsSlaapcoach en Jeugdverpleegkundige

Veel ouders hebben vragen over het (niet) slapen van hun kind. Daarom organiseren we nu maandelijks een themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’. Maandag 21 oktober is het weer zover en kun je chatten met Babs van Nesselrooij en Marlie Wijnands.

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Van baby’s die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen. Of juist heel vroeg wakker worden. En van basisschoolkinderen die ’s avonds niet naar bed willen en eindeloos blijven discussiëren over het tijdstip van naar bed gaan. Tot pubers die moeilijk in slaap kunnen komen. En al wat meer… Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen!

Stel je Vraag!

Woon jij in de regio 043 en heeft jouw kind problemen met slapen? Aarzel dan niet en leg je vraag voor aan Babs of Marlie. Zij denken graag met je mee!

Hoe werkt de chat?

Ga op maandag 21 oktober tussen 20.00 uur en 22.00 uur naar www.cjg043.nl en klik op de ‘stel-je-vraag-button’ onder in beeld voor een privé-chat. Log in met een (verzonnen) naam en je postcode. Vervolgens kom je in een 1-op-1 chatgesprek met Babs of Marlie, waar je gratis en anoniem je vragen kunt voorleggen voor persoonlijk advies!

Over Babs en Marlie

Babs

Babs is slaapoefentherapeut en behandelt kinderen (en hun ouders) in Maastricht en omgeving met slaapproblemen. Daarnaast is ze als kinderoefentherapeute Cesar werkzaam in haar eigen praktijk: ‘Babs Kinderoefentherapie’ in Maastricht. Meer informatie: www.kinderoefentherapie-limburg.nl

Marlie

Marlie is als jeugdverpleegkundige werkzaam voor Envida en verbonden aan het consultatiebureau Becanusstraat in Maastricht. Zij geeft er antwoord op vragen van ouders en advies over de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van hun kind in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

MEER INFORMATIE