SLAAPPROBLEMEN BIJ KINDEREN

Themachat met Babs van Nesselrooij
Themachat met Babs van NesselrooijKinder(slaap)oefentherapeuten

Op maandag 17 juni organiseert het CJGo43 speciaal voor ouders in de regio 043 een Themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’. Dit in samenwerking met Babs van Nesselrooij. Babs is werkzaam als kinder(slaap)oefentherapeute in Maastricht en omstreken.

Stel je Vraag!

Ben jij een ouder in de regio 043 en heeft jouw kind problemen met slapen? Chat dan op maandag 17 juni tussen 20.00 en 22.00 uur gratis en anoniem met Babs  via www.cjg043.nl

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Van baby’s die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen. Of juist heel vroeg wakker worden. En van basisschoolkinderen die ‘s avonds niet naar bed willen en eindeloos blijven discussiëren over het tijdstip van naar bed gaan. Tot pubers die moeilijk in slaap kunnen komen. En al wat meer… Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen!

Over Babs

Babs is als kinderoefentherapeute Cesar werkzaam in haar eigen praktijk: ‘Babs Kinderoefentherapie’ in Maastricht. In haar praktijk behandelt ze kinderen met motorische problemen zoals: onhandigheid, slordig schrijven of kleine kinderen die bijvoorbeeld vertraagd leren lopen en/of niet kunnen kruipen. Daarnaast is ze slaapoefentherapeut en behandelt ze kinderen (en hun ouders) met slaapproblemen.

Meer informatie: www.kinderoefentherapie-limburg.nl

Themachat Slaap Babs

MEER INFORMATIE