OPVOEDCOACH JOYCE AKSE GEEFT ADVIES! (Video)

Op maandag 9 april organiseerden we een live-chat met Opvoedcoach Joyce Akse. Tijdens deze chat konden ouders met tal van vragen rondom allerlei ‘Peuter Perikelen’ bij Joyce terecht. In dit artikel drie korte filmpjes waarin Joyce een aantal basistips deelt rondom veelvoorkomende lastige situaties met peuters!

Nieuwe Themachat

Heb jij ook een vraag over de opvoeding van jouw peuter? Op maandag 11 juni organiseren we een nieuwe themachat ‘Peuter Perikelen’ met Joyce Akse. Tussen 20.00 en 22.00 uur kun je je vraag (gratis en anoniem) voorleggen aan Joyce in een individueel chatgesprek.

Meer informatie over deze themachat vind je hier!

Driftbuien in de Supermarkt

Als je kind niet wil eten …

Als afscheid nemen lastig is voor je kindje …

WIE IS OPVOEDCOACH JOYCE AKSE

Joyce studeerde psychologie aan de Universiteit Maastricht, is Psycholoog NIP en promoveerde in de Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte onder andere als onderzoeker, docent en onderzoeksmanager aan universiteiten in Maastricht, Utrecht en Amsterdam. Sinds enige jaren werkt ze als opvoedcoach in haar eigen praktijk. Ze is bevoegd om opvoedingsondersteuning te geven volgens de methodiek Triple P en organiseert regelmatig officiële OpvoedParty’s. Ook werkt(e) ze mee aan diverse projecten op het gebied van ‘beweging, voeding en opvoeding’, zoals Peuter-Pret en MOVeBaby. Momenteel volgt ze de opleiding tot ‘Happiest Baby Eductor’.

Dit alles combineert Joyce met veel plezier en toewijding met het moederschap van haar drie kinderen: Stan (7 jaar), Elin (5 jaar) en Daan (1 jaar). “Ook ik sta dus nog iedere dag met de voeten in de klei en leer nog dagelijks bij”, aldus Joyce!

MEER INFORMATIE