NIEUW BIJ CJG043: THEMACHATS MET EXTERNE EXPERTS

Themachats met een expert!

Sinds november kunnen ouders op maandagavond, dinsdagochtend en donderdagmiddag hun opvoedvragen per chat voorleggen aan onze opvoedondersteuners Madelon en Marjo. Per februari breiden we ons aanbod op het gebied van chathulpverlening uit met zogenaamde Themachats. Bij een themachat nodigen we een externe expert uit, om samen met onze opvoedondersteuner een chatspreekuur te verzorgen. Op deze manier kunnen ouders hun vragen rond een specifiek thema voorleggen aan een expert. Zonder afspraak, gewoon vanuit de luie stoel! Op 1 februari heeft Babycoach Esther als eerste jeugdprofessional het spits afgebeten!

Een volgende Themachat met … jou?

Heb jij expertise op een specifiek onderwerp dat toch voor een grote groep ouders interessant is? En lijkt het je leuk om een keer als externe expert aanwezig te zijn bij een chatspreekuur van het CJG043? Stuur ons een mailtje via info@cjg043.nl dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

MEER INFORMATIE