EVEN VOORSTELLEN!

NIEUWE MAMA-BLOGGER: RENEE

Wie ik ben? Redacteur vat mijn beroepsmatige leven goed samen. Mama en ‘vrouw van’ mijn privé-leven. Ik heb vooral veel mannen in mijn leven. Thuis rennen er twee kleine rond (van 4,5 en 3) en een grote (van 40-plus).

Ik geniet naast die mannen van de rest van mijn familie, van een stevige lange wandeling door het Limburgse heuvellandschap, een rondje rennen, uiteten met mijn husband, een avondje Netflixen op de bank onder een dekentje voor de open haard. En ik verkies de winter boven de zomer. Net zoals ik meer van Noorwegen houd dan van Turkije. Denk ik toch. Want ik ben nog nooit in Noorwegen geweest. Maar het staat wel op mijn verlanglijstje 😉 Net zoals verschrikkelijk veel andere dingen *zucht*.

Bloggen voor het CJG043? Ja leuk! Spannend. Want bloggen is voor mij iets nieuws. En ik mag schrijven over dingen waar ik verstand van heb. Nou ja. Verstand? Waar ik ervaring mee heb als mama. En dan nog leer ik iedere dag bij. En maak ik iedere dag ‘fouten’.  Want niks zo moeilijk als opvoeden. Een wijze vrouw wees me ooit op een oud Afrikaans spreekwoord: it takes two to make a child, and a village to raise one’. Mijn doel met deze blogs? Samen met de mensen van het CJG043 en met jou een klein beetje die village op poten te zetten…

2018-01-13T18:31:15+00:00