GEZIEN? DE MEEST GELEZEN CJG-ARTIKELS VAN 2017!

Top 10 Artikels 2017

Als CJG043 mogen we terugkijken op een zeer succesvol jaar! Een jaar waarin we onze website in een nieuw jasje staken, een chatfunctie erbij kregen. En een jaar waarin we samen met ouders en professionals uit de regio heel veel mooie artikels hebben kunnen schrijven. Hieronder zetten we de 10 meest gelezen artikels uit 2017 voor je op een rij. Mocht je een van deze toppers gemist hebben, is dit je kans!

Top 10 Meest Gelezen CJG-Artikels van 2017:

 1. Opgroeien met een Handicap – Ervaringsverhaal Meg (15 jaar) uit Bunde
  Meg werd 3 jaar geleden slachtoffer van een zeer ernstig ongeluk. Het verhaal van een moeder die altijd is blijven geloven in en vechten voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor haar dochter!
 2. De Buurvrouw als Reddende Engel voor een Syrisch Gezin – Ervaringsverhaal van Marjos uit Eijsden
  Dit verhaal van het gezin Said en buurvrouw Marjos uit Eijsden laat zien hoe maatschappelijke betrokkenheid mensen kan verbinden en kan leiden tot een warme vriendschap!
 3. Alle Ballen in de Lucht: Carrière, Sociaal Leven en Gezin! – Ervaringsverhaal Barbara
  Barbara is kinderarts, getrouwd, moeder van Eline en Tibo en verwachtte een derde kindje. En dan is er nog familie, vrienden, het huishouden en hobby’s. In dit artikel lees je hoe zij alle ballen in de lucht houdt!
 4. Tips voor een Goed Slaapritme voor je Baby
  Het vinden van een goed slaapritme kan een hele uitdaging zijn voor baby’s! Jij kunt je baby al vanaf de eerste dag helpen om makkelijker in te slapen en een goed slaapritme te ontwikkelen. In deze tippagina lees je hoe!
 5. Tips om je Peuter Zindelijk te laten worden
  Je kindje helpen om zindelijk te worden is een proces dat vraagt om tijd, aandacht en geduld. In deze tippagina lees je wat je kunt doen om je kind te helpen bij dit proces!
 6. Tips om je Boosheid onder Controle te houden
  Kinderen kunnen je som het bloed onder de nagels vandaan halen als ouder. Dan kan het een hele uitdaging zijn om rustig te blijven en je boosheid onder controle te houden. Deze tips kunnen je daarbij helpen!
 7. Tips om de Invloed van Foute Vrienden te beperken
  Vermoed jij dat je puber omgaat met ‘foute vrienden’ of heb je zelf niet zo’n goed gevoel bij een bepaald contact van je kind? Deze tips kunnen helpen om de invloed van ‘foute vrienden’ zo laag mogelijk te houden!
 8. Twijfels over Vaccinatie? Jeugdarts Nicky Halbach reageert…
  Steeds meer ouders maken bewust de keuze hun kindje wel of niet te vaccineren. Jeugdarts Nicky Halbach (Envida) reageert in dit artikel op veelgehoorde vragen en twijfels van ouders!
 9. Over het Opvoeden van Nieuwetijdskinderen – Ervaringsverhaal Ciska Blom
  Nieuwetijdskinderen of Indigokinderen; wat zijn dat nu precies? Ciska Blom, moeder van nieuwetijdskinderen en zelf hoogsensitief, heeft er als ervaringsdeskundige ook haar werk van gemaakt.
 10. Tips voor Low-Budget Uitjes met je Gezin
  Er samen met je gezin op uit gaan is leuk en gezellig. Helaas is het ook vaak prijzig. Denk aan vervoer, eten en drinken en de eventuele entree. Kan dat niet goedkoper? Jazeker! Wij geven je 7 Tips!

2017-12-20T20:54:47+00:00