Mindful Mama
Groepscursus

Het is een grote uitdaging om jezelf de aandacht te geven naast alle praktische zaken die jou als moeder bezighouden. Wat heb je nodig om jezelf te ondersteunen, hoe kun je er voor jezelf zijn als het even teveel is? Hoe kun je je overgeven aan het moederschap en wat doe je als je op standje overleven staat? Stel je eens voor dat je meer rust ervaart ondanks de drukte van de dag en veel meer je eigen behoefte, die van je kinderen en je partner kan aanvoelen?

Doelstelling

Mindful Mama of RELAX Mama helpt jou om meer rust, ontspanning en vertrouwen te ervaren als moeder. Het helpt jou om een goede balans te vinden tussen het moederschap en jou als persoon. Je komt erachter wat jij nodig hebt, zodat jij je krachtig en energiek voelt. Tijdens de trainingen krijg je handige tips aangereikt, worden er fijne oefeningen gedaan om beter met stressvolle situaties om te gaan, hoe je kan stoppen met geleefd te worden en hoe je meer in verbinding bent met jezelf en je gezin.

Voor wie

De Mindful Mama & RELAX Mama training is voor alle moeders!

Aanmelden

Aanmelden kan via de website.  Voor vragen over de cursus ‘Mindful Mama & RELAX Mama’ kun je contact opnemen via het telefoonnummer 06 – 39 67 07 78 of mailen naar info@bellevie.nu.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Bijeenkomsten

6 bijeenkomsten van 2 uur (Mindful Mama)
2 bijeenkomsten van 2,5 uur (RELAX Mama)

Kosten

€ 250,- (Mindful Mama)
€ 127,- (RELAX Mama)