Piep zei de muis
Groepscursus

Piep zei de Muis’ is bedoeld voor kinderen die extra steun nodig hebben omdat er thuis of in hun omgeving veel stress en spanningen zijn. Soms weten kinderen daar geen raad mee. Je kunt daarbij denken aan een ouder die ernstig ziek of depressief is, ouders die gaan scheiden of wanneer er iemand overlijdt.

Bekijk hier de folder.

Doelstelling

Bij de ‘Piep zei de Muis’ club merken kinderen dat zij niet de enige zijn waar het thuis misschien iets anders toegaat. De kinderen leren op een speelse manier dat zij geen schuld hebben aan hetgeen er om hen heen gebeurt, hun eigen gevoelens herkennen en ermee omgaan en vaardigheden om makkelijker met de thuissituatie om te gaan.

Voor wie

‘Piep zei de Muis’ is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die extra steun nodig hebben omdat er thuis of in hun omgeving veel stress en spanningen zijn.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Bel naar 088 – 506 72 00 of vul het contactformulier in.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis