Zwangerschapsyoga
Groepscursus

In deze drukke hectische tijd is er bijna geen tijd om stil te staan bij de zwangerschap. Dat is zeker zo als het gaat om een 2e of volgende zwangerschap en al je aandacht uitgaat naar je gezin. In een wekelijkse yogales beleef je de zwangerschap bewuster. We oefenen met volledige aandacht en nemen yogahoudingen aan die speciaal zijn gericht op het zwanger zijn. Je neemt tijd voor jezelf en voor je kindje(s) in je buik.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en een terugkommiddag met de pasgeboren baby. Tijdens deze middag wordt kennis gemaakt met de Shantala babymassage en wordt teruggekeken op de bevallingen en ervaringen worden uitgewisseld. En natuurlijk worden alle baby’s bewonderd!

Doelstelling

Het bewuster beleven van je zwangerschap.

Voor wie

Vanaf de 14e week van de zwangerschap kun je beginnen met zwangerschapsyoga.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website. Leden van Envida krijgen 10% korting. Bij vragen over de cursus ‘Zwangerschapsyoga’ kun je contact opnemen via het telefoonnummer 043 – 369 06 80.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€115 (Leden van Envida krijgen 10% korting)