Zwangerschap
Groepscursus

Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling en het ouderschap. Onze cursus Zwangerschap helpt jou daarbij. Alles wat je zelf kunt doen om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen, komt hierin aan bod. Dat varieert van ademhalings- en ontspanningsoefeningen tot een goede beheersing van buik- en bekkenbodemspieren. Er is tevens aandacht voor zwangerschapsklachten en er wordt gesproken over wat je kunt verwachten van het ouderschap.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur en een terugkommiddag met de pasgeboren baby. Tijdens deze middag wordt kennis gemaakt met de Shantala babymassage en wordt teruggekeken op de bevallingen en ervaringen worden uitgewisseld. En natuurlijk worden alle baby’s bewonderd!

Doelstelling

Jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling en het ouderschap.

Voor wie?

Tussen de 20ste en 30ste week van de zwangerschap kun je beginnen met deze cursus.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website. Leden van Envida krijgen 10% korting. Bij vragen over de cursus Zwangerschap kun je bellen naar telefoonnummer 043 – 369 06 80.

Wanneer?

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Cursus Zwangerschap – Maastricht

26 augustus @ 19:00 - 20:30

Cursus Zwangerschap – Maastricht

4 november @ 19:00 - 20:30

Organisatie

Link

Kosten

€130 (Leden van Envida krijgen 10% korting)